Skip to content
Svein Atle Hagaseth ansatt som ny administrerende direktør i Green Mountain

Press release -

Svein Atle Hagaseth ansatt som ny administrerende direktør i Green Mountain

Svein Atle Hagaseth er ansatt som ny administrerende direktør i datasenterselskapet Green Mountain. Hagaseth har frem til nå hatt rollen som Chief Sales Officer i selskapet. Hans omfattende internasjonale nettverk og erfaring passer godt med selskapets ambisjon om å bli ledende i Europa innen bærekraftige datasentertjenester.

Tor Kristian Gyland trer av som administrerende direktør på grunn av personlige årsaker. Gyland vil foreløpig forbli i selskapet som rådgivende konsulent.

Gyland startet i Green Mountain for nærmere 11 år siden som Chief Technology Officer og overtok rollen som selskapets administrerende direktør i 2017. Under hans ledelse har Green Mountain opplevd sterk vekst og gjennom sentrale internasjonale avtaler har selskapet utviklet seg fra å være en liten norsk leverandør av samlokaliseringstjenester til å bli et av de raskest voksende datasenterselskapene i Europa.

"Jeg ser frem til å fortsette min reise i Green Mountain, og er stolt og ydmyk for tilliten jeg har fått til å lede en så flott organisasjon. Gjennom våre medarbeidere og solide driftsplattform er vi klare for ytterligere vekst, både i Norge og resten av Europa.» uttalte Hagaseth.

"På vegne av styret og eierne vil jeg takke Gyland for hans mangeårige eksepsjonelle innsats for Green Mountain og vi ønsker ham alt godt for fremtiden. Samtidig er vi sikre på at Svein Atle Hagaseth tar over roret med en trygg hånd og vil oppfylle selskapets vekstambisjoner.» sa Eyal Henkin, administrerende direktør i Azrieli Group.

Related links

Topics

Categories


Green Mountain designer, bygger og driver svært sikre, innovative og bærekraftige datasentraler for samlokalisering i Norge. Datasentrene opererer med lavpris 100% fornybar kraft, og bruk av gratis kjøling skaper høy energieffektivitet.

  • Datasenteret nær Stavanger (SVG1-Rennesøy) er bygget dypt inne i et fjell i et tidligere høysikkerhetsmateriale fra NATO.
  • Datasenteret i Telemark (RJU1-Rjukan) ligger i 'vannkraftens vugge' i Norge med nærhet til flere lokale vannkraftverk.
  • Datasenteret på Enebakk (OSL1-Enebakk) ligger like utenfor Oslo, Norges hovedstad.
  • I tillegg har selskapet nylig ekspandert til UK gjennom oppkjøp av et datasenter i London.

Green Mountain er en av de største datasenteroperatørene i Norden, og vi opplever sterk vekst. Blant våre kunder er store internasjonale selskaper innen Cloud, Banking / Finance, HPC, Automotive og mer.

Lær mer om Green Mountain: www.greenmountain.no

Contacts

Svein Atle Hagaseth

Svein Atle Hagaseth

Press contact Chief Executive Officer + 1 416 518 7105

About Green Mountain

Green Mountain designs, builds and operates highly secure, innovative and sustainable data centers in Norway and the UK. The data centers are powered by low-cost, 100 percent renewable power and are world-leading on energy efficiency.

Green Mountain
Hodneveien 260
4150 Rennesøy
Norge